девушки, портреты, фотоклуб 9х12, фотопутешествие

Інформація

Коментарі

15.08.08, 12:20

Складки одягу мені не подобаються. Мені б хотілося, щоб плаття більше "обтікало" модель. Волосся можна було би зробити дещо виразніше. Стопи ніг "загубилися" в піні і виглядають дещо неприродньо.
Колір шкіри на фото не дуже приємний, складаєтсья враження що модель обгоріла. це можна виправити або через Saturation, або за допомогою кольорового простору Lab у Фотошоп. Крім того водяна піна виглядає сіруватою, я б спробував її зробити білішою.

    25.08.08, 12:35Відповідь на 1 від Михась Виногр

    Яка розумна людина! Очі відкрив! Ідіть люди добрі на його альбоми і вчіться, як знімати!
    Фото покладено, щоб ви захотіли поїхати у наступну фотомандрівку і все перзняти, як вам хочеться. Тільки попереджаю, складки одягу ви тільки фотошопом вкласти зможете, а там - їх вода змиває і ще шість фотографів вас відженуть від моделі. (У мандрівці брало участь 12 фотографів+ 2 фотомоделі, і моє завдання було не зробити супер кадри, а дати змогу щось зробити іншим.За 6 годин я зробив лише 90 кадрів, з них - третина взагалі не "модельних".)
    Колір, яскравість контастність, це проблема на стройки моніторів. Мої настройки мене влаштовують, бо потім мої фото в лабораторіях друкують дуже пдібно, і на струйнику все задовільно виходить.

      35.08.08, 14:15Відповідь на 2 від Андрій Че

      Та не мав я на увазі "Очі відкрити", і тим паче не мав я на увазі що я краще знімаю. Чесне слово. Вибачте мені якщо це так виглядало. Я просто вчуся і критикувати також. Я б навіть дуже хотів би щоб мої помилки виправляли. І фотографічні і в плані критики.
      А своєї мети ви досягли. Я хочу поїхати в наступну поїздку.

        47.03.15, 09:35