А мені пофіг, я тут плаваю....
Тізніт, Марокко / репортаж, марокко, путешествие, африка, morocco
А мені пофіг, я тут плаваю....
Тізніт, Марокко

Інформація

  • Папка: Morocco (101 з 114)
  • Додана: 9.07.2011
  • Камера: Sony DSC-H9
  • Дата зйомки: 29 жовтня 2010, 18:07:43
Детальна інформація

Коментарі

19.07.11, 21:40

Байдикування добігало кінця й нас чекав шлях повернення до дому. Для цього нам потрібно було з Легзіри повернутися до Тізніту, звідти є прямий автобус до Касабланки, потім поїздом до аеропорту …. Літак…. І ми вдома, простіше простого! Квитки до Касабланки на нічний автобус ми купили завчасно, ще в Агадірі, а от як дістатися до Тізніту?
В готелі дізналися про місцевий автобус який курсував Сіді –Іфні - Тізніт кожну годину, але це був умовний час. По обіді ми вирушили до зупинки.

    29.07.11, 21:41

    Сонце припікало добре, біля океану не так це відчувалося, тому ми вирішили спробувати ще один спосіб пересування – автостоп. Араби дивно нас оглядали, але не зупинялися, мабуть їх лякали наші рюкзаки Все-таки наші спроби були не марними, нас підібрала французька пара, котра поверталася додому з пляжу.Як справжній француз, чоловік мав бабусю з Одеси. Вони підкинули нас до міста Мірлефт (це на півдорозі до Тізніту) на автобусну зупинку, а звітди ми на гранд таксі доїхали до Тізніту.

      39.07.11, 21:42

      До відправлення автобусу залишалося ще півдня, тому речі ми лишили на автостанції, а самі пішли оглядати місто. Місто, як і всі інші складалося з медини де були суцільни ринки, величезна стіна, що оточувала медину, парки, площі тощо. Віталік відразу уподобав парк й завалився на лавці, а я бігала довкола знімаючи місцеву флору

        410.07.11, 18:58Відповідь на 2 від Zhukin

        .Як справжній француз, чоловік мав бабусю з Одеси. . справжній француз...
        либо с Одессы либо из Армении

          511.07.11, 20:16Відповідь на 4 від Valeri-ya

          .Як справжній француз, чоловік мав бабусю з Одеси. . справжній француз...
          либо с Одессы либо из Армении