Знову не їстівний гриб. Але яка в нього гарна хвиляста шляпка / гриб, трава, гриби, пеньки, неїстівний
Знову не їстівний гриб. Але яка в нього гарна хвиляста шляпка

Інформація

  • Папка: Гриби (11 з 21)
  • Додана: 21.05.2017
  • Камера: Canon PowerShot SX400 Is
  • Дата зйомки: 16 жовтня 2016, 13:52:49
Детальна інформація

Коментарі

14.01.21, 21:14

десь чув, що грибів неїстівних не існує. всі вони їстівні! правда деякі лише один раз

    24.01.21, 22:03Відповідь на 1 від SFM

    Чому ж, деякі вважаються неїстівними тільки із-за гіркоти, чи просто із-за противного смаку, а в іншому здоров'ю вини не шкодять.

      34.01.21, 22:07Відповідь на 2 від Придумщик

      десь було дослідження, що в пиві, чи в каві, гіркоти можна позбутись невеличкою кількістю соли, тоді інші рецептори вмикаються, і організм по іншому сприймає.
      хоча мені ні кава ні пиво не близькі, тому на власній шкурі не робив дослідів

        44.01.21, 22:36Відповідь на 3 від SFM

        На гриби то не діє. Гіркота залишається і після соління, і після солодіння. Пиво з сіллю? Не чула. Пфе, воно й без того не кращого смаку.
        Единий дослід, на який зважилася зробити, додати чорного перцю до чаю. Пити можна, але має дію, схожу на дію єнергетиків, тільки в тому випадку, коли потрібно не заснути.

          54.01.21, 22:46Відповідь на 4 від Придумщик

          згідно теорії, людина може відчувати або сіль або гіркому, не пам'ятаю чому саме так. ні чай ні перець не діє на мене як енергетик. не так давно відкрив для себе чорний перець від мрії, ненабагато від червоного відрізняється - просто тащусь *можливо особливості організму. пельмені посипати чорним перцем, добряче посипати, а потім запити чорним чаєм - це регулярно. в шлунку явно зустрічаються на мене димідрол не дія як снодійне, на подругу "настойка піони" не діє як гальмівна рідина, а іншу "валеріана" не діє заспокійливо. а я навіть якщо засну на роботі - ніхто не образиться

            64.01.21, 22:53Відповідь на 4 від Придумщик

            лади я спать. добраніч. завтра війна по плану, хоча може то вже після свят

              74.01.21, 23:04Відповідь на 5 від SFM

              Ага, буває й таке, що й отруйні гриби на людину не діють. І ніхто не може пояснити чому так відбувається. Можна випити кави й заснути. Можна приготовити цілком їстівні гриби, куплені в магазині і отруїтись. А демідрол хіба снодійне? У мене виникає інша асоціація

                85.01.21, 07:19Відповідь на 7 від Придумщик

                що до грибів - чесно ніколи не брав в магазині. або домашні, або ніяк. не фанат і не гурман. а стосовно кави - не перший раз таке чую. схоже на захисну функцію організму, кол при підвищеному тиску випити ще каву, може спрацювати захисний організм, і просто вимкне, в іншому випадку можуть бути серйозні наслідки, добре як в носі судина лопне, а як не в носі ?
                що до димідролу - цікавий препарат, має протиалергійний, але ще плюшки є: При приеме внутрь вызывает седативный и снотворный эффект, оказывает умеренное противорвотное действие, а также обладает центральной холинолитической активностью. в мене проявляються "Холінолітичні ефекти". а якщо є бажання розірвати зв'язок з реальністю. наркологія далеко пішла, було б бажання. *загалом кожному своє. мені добрий лікар дала як снодійне, спатимеш .