Так ось чому їх звуть рядовками!!!))) /
Так ось чому їх звуть рядовками!!!)))

Інформація

Коментарі

120.08.16, 00:29

    220.08.16, 00:38Відповідь на 1 від Кривовус

    Поставали в ряд. Там взагалі-то було більше 100 грибів у рядочку. Жаль лише, що половине червивих. Зате в цьому році у нас так сухо, що за літо ледь-ледь де-не-де можна було побачити сироїжечку чи грибчика, зовсім мало((( Трохи веселок поприносила людям, бо багато людей у нас лікуються ними. Рядовок за ціле літо навіть ніде не виявила. Може, хоч осінь порадує "грибалкою")))

      320.08.16, 07:57Відповідь на 2 від h_s_x2

      Поставали в ряд. Там взагалі-то було більше 100 грибів у рядочку. Жаль лише, що половине червивих. Зате в цьому році у нас так сухо, що за літо ледь-ледь де-не-де можна було побачити сироїжечку чи грибчика, зовсім мало((( Трохи веселок поприносила людям, бо багато людей у нас лікуються ними. Рядовок за ціле літо навіть ніде не виявила. Може, хоч осінь порадує "грибалкою"))У нас, навіть, трава в лісі повигорала! Куди вже тим грибам! А що веселка лікує?

        420.08.16, 11:48Відповідь на 3 від Кривовус

        У нас, навіть, трава в лісі повигорала! Куди вже тим грибам! А що веселка лікує?Ліквідує пухлини, дезинфікує рани, знімає запалення. Люди їх горілкою заливають, а мені більш підходить сирими їсти. У мене у перший рік прийому погнала пісочок безболісно(одна на рік,хоч можна і більше), - сьомий рік забула про запалення видільної системи. У цьому році після того, як з"їла її сирою, погнало лімфоцити активно, пережила тиждень насморку, але організм очистився від слизу. Напевно, мала якесь запалення, а гриб ліквідував.Якщо цікаво, то готова колись повернутися до цієї теми, але сьогодні не можу, бо синові 33, а мені 55 сьогодні))) Пробачте. І Перегляньте http://blog.i.ua/user/945445/1930273/ , а ще погугліть.