Мій перший в житті власноручно спечений хліб, щойно витрушений з мого улюбленого казанка / саморобний хліб
Мій перший в житті власноручно спечений хліб, щойно витрушений з мого улюбленого казанка

Інформація

  • Папка: ОчУмєльіє ручкі (2 з 5)
  • Додана: 14.11.2012
  • Камера: Digital Camera 6MP-9FS
  • Дата зйомки: 14 листопада 2012, 6:36:34
Детальна інформація

Коментарі

114.11.12, 11:49

На вигляд чудовийА на смак.... напевно ще кращий

    214.11.12, 12:27


    Вітаю з новим, вдалим почином Вас, Друже!

      314.11.12, 14:20

      На вигляд , рівномірно випечений. Хороша справа

        414.11.12, 14:38

        Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?

          514.11.12, 16:46


          .....маю "досвід"...

            анонім

            614.11.12, 19:17

            Браво !...
            От хліб ще не пік.....

              717.11.12, 00:51Відповідь на 4 від Alter ego*

              Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?Пропікся чудово ще й смачнющій.
              Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
              Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн"

                817.11.12, 00:57Відповідь на 7 від Леонід

                Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?Пропікся чудово ще й смачнющій.
                Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
                Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн"
                Так смачно розповідаєте, що , ніби 20 літ хліба не їла?І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?

                  917.11.12, 01:00Відповідь на 6 від анонім

                  Браво !...
                  От хліб ще не пік.....
                  Нічого, на пенсії надолужите!
                  Щоправда процес довгенький, я сьогодні розпочав 2-й етап експериментів о 16:30 і закінчив о 22:10.
                  Але за той час перепахав всі свої улюблені куточки тирьнету, побазікав по телефону та прочитав свіжі газети - я намагаюсь отримувати задоволення без фанатизму.

                    1017.11.12, 01:08Відповідь на 8 від Alter ego*

                    ...І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?В духовці, використавши рецептуру з сайтів хлібопічки.
                    Справа в тому, що з хлібопічки хліб виходить "переляканий" - занадто блідий, та ще й, на мій погляд, якийсь вологий.
                    А в духовці я бачу колір і, як виявилось, красива коринка гарантує повне пропікання, а масивний посуд забезпечує рівномірний нагрів, але це поки що моя власна гіпотеза.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна