Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?Пропікся чудово ще й смачнющій.
Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн"
Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?Пропікся чудово ще й смачнющій.
Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн" Так смачно розповідаєте, що , ніби 20 літ хліба не їла?І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?
Браво !...
От хліб ще не пік.....Нічого, на пенсії надолужите!
Щоправда процес довгенький, я сьогодні розпочав 2-й етап експериментів о 16:30 і закінчив о 22:10.
Але за той час перепахав всі свої улюблені куточки тирьнету, побазікав по телефону та прочитав свіжі газети - я намагаюсь отримувати задоволення без фанатизму.
...І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?В духовці, використавши рецептуру з сайтів хлібопічки.
Справа в тому, що з хлібопічки хліб виходить "переляканий" - занадто блідий, та ще й, на мій погляд, якийсь вологий.
А в духовці я бачу колір і, як виявилось, красива коринка гарантує повне пропікання, а масивний посуд забезпечує рівномірний нагрів, але це поки що моя власна гіпотеза.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
govoruscha
114.11.12, 11:49
На вигляд чудовийА на смак.... напевно ще кращий
Медик
214.11.12, 12:27
Вітаю з новим, вдалим почином Вас, Друже!
Горянка
314.11.12, 14:20
На вигляд , рівномірно випечений. Хороша справа
Alter ego*
414.11.12, 14:38
Щось він трохи осів посередині. Всередині пропечений?
Francisk02
514.11.12, 16:46
.....маю "досвід"...
анонім
614.11.12, 19:17
Браво !...
От хліб ще не пік.....
Леонід
717.11.12, 00:51Відповідь на 4 від Alter ego*
Пропікся чудово ще й смачнющій.Я замість води беру молоко, бо роблю ж для себе, улюбленого!
Олію використовую духмяну базарну, смажену, бо з дитинства люблю саме її, не визнаю різних новомодніх "олейн"
Alter ego*
817.11.12, 00:57Відповідь на 7 від Леонід
Так смачно розповідаєте, що , ніби 20 літ хліба не їла?І де ж ви його пекли - в духовці чи хлібопічці?
Леонід
917.11.12, 01:00Відповідь на 6 від анонім
Нічого, на пенсії надолужите!Щоправда процес довгенький, я сьогодні розпочав 2-й етап експериментів о 16:30 і закінчив о 22:10.
Але за той час перепахав всі свої улюблені куточки тирьнету, побазікав по телефону та прочитав свіжі газети - я намагаюсь отримувати задоволення без фанатизму.
Леонід
1017.11.12, 01:08Відповідь на 8 від Alter ego*
В духовці, використавши рецептуру з сайтів хлібопічки.Справа в тому, що з хлібопічки хліб виходить "переляканий" - занадто блідий, та ще й, на мій погляд, якийсь вологий.
А в духовці я бачу колір і, як виявилось, красива коринка гарантує повне пропікання, а масивний посуд забезпечує рівномірний нагрів, але це поки що моя власна гіпотеза.