Друга спроба. Цього разу я ризикнув кілограмом борошна (перша спраба 500г.) Щоравда використав інші дріжджі, пакунок праворуч. Але у зеленому пакуночку, на мій погляд, кращі.
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?Ні, не Богдан, хоча треба буде продивитись уважно його блог, може щось знайду цікавого по темі.
Я давно люблю хліб по старовинним рецептам, наприклад до 80-х років по Донеччині славився хліб з Мар'їнки, там працював технологом якийсь старий дід, що не дозволяв красти продукти, завдяки чому їхні паланиці були 25 см. заввишки та 40 см. в діаметрі. На хлібину можна було сісти, після чого вона повертала собі форму. Мене якось попросили привезти "мар'їнського" хліба, після чого я при кожній нагоді привозив звідтіля по 5-6 буханок. Був той хліб смачнющий і довго не чорствів!
Здається він був з хвилясто- ребристим по краю? Форма майже як у кекса?
На роботу привозили ті, що родом з Мар'янки.Можливо був і такий, але я завжди шукав (і знаходив) здоровезні подові паляниці, пару разів навмисно чекав підвозу.
Той хліб був трохи дорожче, але, на мій погляд, був того вартий!
Здається він був з хвилясто- ребристим по краю? Форма майже як у кекса?
На роботу привозили ті, що родом з Мар'янки.Можливо був і такий, але я завжди шукав (і знаходив) здоровезні подові паляниці, пару разів навмисно чекав підвозу.
Той хліб був трохи дорожче, але, на мій погляд, був того вартий! Я такий не застала.
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?маком кажеш пахнуть?
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?маком кажеш пахнуть?Прикинь? Маком, перетертим з цукром. Як з макитри бабусі дуже-дуже давно.
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?маком кажеш пахнуть?Прикинь? Маком, перетертим з цукром. Як з макитри бабусі дуже-дуже давно.Оооооооооо.......це клас!
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?маком кажеш пахнуть?Прикинь? Маком, перетертим з цукром. Як з макитри бабусі дуже-дуже давно.Оооооооооо.......це клас!А ти думав? Чому в мені всі шукають якийсь негатив? За прямі відверті коменти? Це тільки вказує, що я не вмію і принципово не хочу лукавити.
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
Alter ego*
117.11.12, 01:15
А живі дріжджі ще кращі, особливо Львівські.(Маком пахнуть). То вас Богдан Ляшко спокусив домашній хліб пекти? Не хочете "пластмасового"?
govoruscha
217.11.12, 01:20
Головне спробувати,а там Ваші домашні як розсмакують....бути Вам домашнім пекарем
Леонід
317.11.12, 01:53Відповідь на 1 від Alter ego*
Ні, не Богдан, хоча треба буде продивитись уважно його блог, може щось знайду цікавого по темі.Я давно люблю хліб по старовинним рецептам, наприклад до 80-х років по Донеччині славився хліб з Мар'їнки, там працював технологом якийсь старий дід, що не дозволяв красти продукти, завдяки чому їхні паланиці були 25 см. заввишки та 40 см. в діаметрі. На хлібину можна було сісти, після чого вона повертала собі форму. Мене якось попросили привезти "мар'їнського" хліба, після чого я при кожній нагоді привозив звідтіля по 5-6 буханок. Був той хліб смачнющий і довго не чорствів!
Мрію і собі навчитись робити такий...
Alter ego*
417.11.12, 01:57Відповідь на 3 від Леонід
Здається він був з хвилясто- ребристим по краю? Форма майже як у кекса?
На роботу привозили ті, що родом з Мар'янки.
Леонід
517.11.12, 02:33Відповідь на 4 від Alter ego*
Можливо був і такий, але я завжди шукав (і знаходив) здоровезні подові паляниці, пару разів навмисно чекав підвозу.Той хліб був трохи дорожче, але, на мій погляд, був того вартий!
Alter ego*
617.11.12, 12:16Відповідь на 5 від Леонід
Я такий не застала.
Francisk02
717.11.12, 13:12Відповідь на 1 від Alter ego*
маком кажеш пахнуть?
Alter ego*
817.11.12, 13:14Відповідь на 7 від Francisk02
Прикинь? Маком, перетертим з цукром. Як з макитри бабусі дуже-дуже давно.
Francisk02
917.11.12, 13:43Відповідь на 8 від Alter ego*
Оооооооооо.......це клас!
Alter ego*
1017.11.12, 13:46Відповідь на 9 від Francisk02
А ти думав? Чому в мені всі шукають якийсь негатив? За прямі відверті коменти? Це тільки вказує, що я не вмію і принципово не хочу лукавити.