Кращі побажання вам друзі на Вербну неділю від нашої ІНТЕРНЕТпятІрки офіцерів\капеланів УГВР\УПА ! Це фото зроблене опівдні Лазерової суботи 4квітня 2015року напередодні Шуткової неділі та Страстного тиждня не подалік місця вулиці Героя Небесної Сотні Романа Гурика \ його 23 школи\ де поруч на СОНЦЕполяні у Франківську з небес має воскреснути наш 20річний Герой України з Кобзарем 998 святих ! Там було видно в небі Бога і Богородицю й святих ...Блажен хто бачив Бога а також ті які не бачили та повірили в те що є в ЮТУБвідео "ПРОРОЦТВА УПА "+"Гурик й Шевченко воскресне " /
Кращі побажання вам друзі на Вербну неділю від нашої ІНТЕРНЕТпятІрки офіцерів\капеланів УГВР\УПА ! Це фото зроблене опівдні Лазерової суботи 4квітня 2015року напередодні Шуткової неділі та Страстного тиждня не подалік місця вулиці Героя Небесної Сотні Романа Гурика \ його 23 школи\ де поруч на СОНЦЕполяні у Франківську з небес має воскреснути наш 20річний Герой України з Кобзарем 998 святих ! Там було видно в небі Бога і Богородицю й святих ...Блажен хто бачив Бога а також ті які не бачили та повірили в те що є в ЮТУБвідео "ПРОРОЦТВА УПА "+"Гурик й Шевченко воскресне "

Коментарі

14.04.15, 19:43

Кращі побажання вам друзі на Вербну неділю від нашої ІНТЕРНЕТпятІрки офіцерів\капеланів УГВР\УПА ! Це фото зроблене опівдні Лазерової суботи 4квітня 2015року напередодні Шуткової неділі та Страстного тиждня не подалік місця вулиці Героя Небесної Сотні Романа Гурика\його 23 школи\ де поруч на СОНЦЕполяні у Франківську з небес має воскреснути наш 20річний Герой України з Кобзарем 998 святих ! Там було видно в небі Бога і Богородицю й святих+Блажен хто бачив Бога а також ті які не бачили та повірили в те що є в ЮТУБвідео "ПРОРОЦТВА УПА "+"Гурик й Шевченко воскресне "+Спаси БОЖЕ ! Хай скорше Україна переможе Антихриста Путіна й буде на весь світ НАШ справжній ВЕЛИКДень воскресіння Героів і друзів УПА з Богом від неба+ СЛАВА УКРАЇНІ http://blog.i.ua/user/4400999

    25.04.15, 01:10

    ЗІ СВЯТОМ!!!
    Вербо, вербо, вербиченько!
    Біжи краєм, та швиденько!
    Жени всяку злую силу,
    Щоб і сліду не лишилось.
    Біжи, вербо, бий завзято,
    Щоб очистилася хата
    Наша рідна, засвітилась,
    Духом Божим просвітилась.
    Бий, не жалуй .... будь ласка,
    Вже за тиждень – світла Пасха!!!
    Хай воскресне Дух Народу,
    Як Ісус воскрес із гробу!!!!!*ua_flag *

      35.04.15, 20:44

      Навзаэм!

        46.04.15, 21:00

          56.04.15, 23:36Відповідь на 3 від с любовью

          *ЗІ святом вас БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ Пречистої БОГОРОДИЦІ !!! Саме Архангел Гавриїл сказав улюблену молитву християн"..Богородице ДІВО радуйся благодатна Марія - Господь з ТОБОЮ !..Благословенна Ти між жінками і благословенний плід лона Твого бо Ти породила Христа Спаса Визволителя душ наших"..НАГАДУЄМ що святкування Благовіщення 7квітня є звичаєм правовірних християн за 9 місяців перед Святом 7 січня правдивого Різдва ІСУСА ...Діві Марії явився Архангел Гавриїл і сказав що її вибрав за майбутню БОЖУ МАТІР сам ГОСПОДЬ БОГ тодіж на неї покірну і ПРЕЧИСТУ ЗІЙШОВ Святий ДУХ та з того часу дивом зачала СВЯТА МАРІЯ нашого Спасителя якого й родила.\У цім чуді сумнівався святий Йосип і йому явився Архангел та сказав підтвердив слова Маріі й що Є ПРЕЧИСТА ДІВА !

            66.04.15, 23:36Відповідь на 4 від Lzarichna

            *ЗІ святом БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ Пречистої БОГОРОДИЦІ !!! Саме Архангел Гавриїл сказав улюблену молитву християн"..Богородице ДІВО радуйся благодатна Марія - Господь з ТОБОЮ !..Благословенна Ти між жінками і благословенний плід лона Твого бо Ти породила Христа Спаса Визволителя душ наших"..НАГАДУЄМ що святкування Благовіщення 7квітня є звичаєм правовірних християн за 9 місяців перед Святом 7 січня правдивого Різдва ІСУСА ...Діві Марії явився Архангел Гавриїл і сказав що її вибрав за майбутню БОЖУ МАТІР сам ГОСПОДЬ БОГ тодіж на неї покірну і ПРЕЧИСТУ ЗІЙШОВ Святий ДУХ та з того часу дивом зачала СВЯТА МАРІЯ нашого Спасителя якого й родила.\У цім чуді сумнівався святий Йосип і йому явився Архангел та сказав підтвердив слова Маріі й що Є ПРЕЧИСТА ДІВА !

              77.04.15, 16:12Відповідь на 6 від SOKILDNISТЕR+

                87.04.15, 16:16Відповідь на 7 від Lzarichna

                Дякуємо за вітання ! З Благовіщенням ! http://blog.i.ua/user/4400999 У найважчі дні до України прийде Бог ! Борімося і поборемо ! Молімося і вимолимо ! Щасливо з Богом ! Разом переможем ! Слава Україні !!!

                  910.04.15, 23:02Відповідь на 4 від Lzarichna

                  З Великоднем ВАС вітаєм і всього найкращого бажаєм ми офіцери\капелани УПА Бандери\ Голодюка з Франківська ! Смачної ВАМ паски та Божої ласки й миру і добра та всього найжаданішого а особливо здійснення мрій Героїв АТО і УПА МНОЖТЕ ! https://www.youtube.com/watch?v=EHwvM9bLggY Мамо, не плач ! Я весною вернуся ..З Богом воскресну в оселю Твою... Прийду з синеоким і русим Ісусом !Ще буде ВЕЛИКДень у нашім Краю !Мамочко, Ти ж мене вчила молитись ! В церкву ми разом сім"єю ходили...Вір що Господь дасть нам воскреснути й жити ... Ми ж Україні і Богу так щиро служили ! Мамочко,...люба... молись неустанно !.Смуток у радість наш Бог поверне.!Прийдем ми скоро і край наш повстане !
                  Бог нас з Шевченком воскресно верне.! http://blog.i.ua/user/4400999/ СЛАВА УКРАЇНІ