Інформація

Коментарі

122.12.12, 22:35

Кидається у вічі те, що примусу на фотографії не видно!

    224.12.12, 14:10Відповідь на 1 від Дідух!

    Ясна справа, що не видко! Ще б пак! То не те, що примусово заганяли людеј у москальське рабство — колгоспи. Українці їхали до Німеччини з метою не заробити грошеј, а допомогти східному фронту наблизити капітуляцію імперії. Виходить такиј парадокс: щоб знищити ворога тре’ було співпрацювати з німецьким рајхом. Шкода тільки, що Японія не розпочала віјну з Совєтами та не звільнила від них землі від Тихого океану до Уралу. Можете собі уявити, якиј зараз був би дешевиј газ та нафта для Ураїни. Дозвольте запитати, чи знає пан: що є за фірма в Коломиї з вироблення сувенірів? Їх продають у нас на базарі. Це чудові хутряні звірятка та дерев’яні поробки.

      324.12.12, 15:37

      Радий нашому спілкуванню! До речі, у Івно-Франківській області функціонує шість колгоспів, тому ця модель не є ахті поганою. Вся справа у тому, як це все робилось???!!! У Коломиї такої фірми нема, про яку Ви питаєте. Це підприємливі коломийчани їдуть у гори і скуповують це все у гуцулів, а потім продають у Вас на базарі. А якщо не є секретом - то де розташований цей базар?! ::)) А стосовно газу, то я не впевнений що він був би дешевшим. ... І чи були би ми - теж питання!!!

        425.12.12, 11:40Відповідь на 3 від Дідух!

        Веселого Різдва панові! Навзаєм радиј! Усе дитинство провів у колгоспі, зело хороші спогади, але то був вже не тој сталінськиј колгосп з кріпатством. Давно не був там, не відаю, чи залишився колгосп «Серп і молот» на Смілянщині. Московити робили тут голодомори, колективізації, репресії тощо. Центральноукраїнці-наддніпрянці це добре пам’ятають і кепсько спријмають їх і їхню мову. Щонајменше 3 роки в Золотоноші на Центральному ринку за головним віјстям продаються сувеніри з Коломиї. Спочатку продавалися цілогруднево до Н. року, а зараз цілорічно. До речі, купив собі плямистого оленя за 40 грн. Уявіть собі, як живиј! А тутешні мајстри народних промислів по селах такого не творять, а натомість виробляють і продають ножі; пастки; сапи; терки; держаки до кіс, лопат, сап і т. і.

          525.12.12, 16:53

          ... але і це треба. Я маю бензинову косарку, кулитиватор, але коси і сапи не викинув!!!