Інформація

Коментарі

112.06.12, 01:04

... а вони уже і підбитого танка боялись!!!

    213.06.12, 10:50Відповідь на 1 від Дідух!

    Звісно! Тут у нас у середмісті теж стоїть ворожиј радянськиј танк, слово гонору, і нагадує українцям про поразку та важкі часи під час окупації. Танк стоїть на п'єдесталі не як трофеј, а як преможець з піднятим дулом в керунку від москви до України, і ляка перехожих.

      315.06.12, 01:07Відповідь на 2 від нік повинен

      Вітаю Вас! Як би там не було, але на цих постаментах стоїть історія, і знявши і демонтувавши їх ми в черговий раз проявим свою тупість. Адже, французького Робес П"єра ніхто і не думає демонтовувати. Я переконаний, що демонтувавщи всі ці радянські пам"тники і замінивши їх на Мазепу, Шевченка, Хмельницького та інших ми краще жити не станемо. Особисто я в пам"ятниках немаю потреби, але з онуком гуляємо біля них і він завжди проявляє інтерес до них. На мій погляд, їх треба зберегти у любому вигляді - чи як трофейний, чи як зброя радянської держави: зараз це уже немає принципового значення, бо у молоді уже є цілком сформована стосовно радянського періоду думка.

        417.06.12, 10:40Відповідь на 3 від Дідух!

        Однак, через такі пам'ятники соромно перед сусідами. Приїдуть з-за кордону іноземці, що подумають? Тут самі радянські меморіяли та пам'ятники.

          517.06.12, 17:33Відповідь на 4 від нік повинен

          Нам треба соромитись перед закордонними гостями не за меморіали, а за свої дії!!!