Інформація

Коментарі

15.06.12, 10:11

... і ще невідомо, яким чином вели би себе сучасні голови сільських рад і райдержадміністрацій потрапивши в зону окупації. На мій погляд, зрадників було б набагато більше!!!

    27.06.12, 10:40Відповідь на 1 від Дідух!

    Пан ма рацію. Звісно, люди з компартії, партії Литвина, партії регіјонів і з подібних антинародних партіј зрадили би, не кліпнувши оком. Хоча хіба то люди? Людина з чужою батьківщиною в серці, то вже не людина. Безперечно, на початку віјни українці зустрічали німецьке віјсько як визволителя від окупантів. Гадали, що буцімто німці пријшли допомогти їм позбутися москальського ярма. Та не так сталось, як гадалось. І коли 30.06.'41 року русини проголосили відновлення незалежності України, А. Гітлер «розкрив людям очі». Відтак 14.10.'42 року українці створили УПА, як єдину протидію всім загарбникам.

      315.06.12, 01:34Відповідь на 2 від нік повинен

      Як би там не було, але питань є дуже багато. І стало їх ще більше, коли пан Ющенко відкрив архіви КДБ. Тому, не все так однозначно. ... А по людськи цього сільського голову зрозуміти можна, бо він в цих умовах не втік, а залишився іх своїми односельчанами. Але я не розумію українців, які вступали в дивізію СС "Галичина" або "Вікінг". Чи може це була боротьба за незалежну Україну під прапорами рейху. На мій погляд, ми повинні дії тих українців засудити.

        417.06.12, 11:30Відповідь на 3 від Дідух!

        Далебі, я не наважуся про це судити бо відповідь на ваше питання не належе до моєї компетенції, але хчу звернути вашу увагу, що я анітрохи не маю сумніву щодо јого непричетності до злочину. По-моєму, цьому чоловікові не було куди тікати. Бачите, вся руська земля була окупована. А втікти на схід до Росії, всеодно що втекти на захід до Німеччини. Думаю, потрібно ставитися неупереджено, і якщо засуджувати за співпрацю з фашизмом, то в першу чергу не можна забувати про українців, що воювали в лавах Червоної армії.

          517.06.12, 17:38Відповідь на 4 від нік повинен

          ... так, і про них теж!

            618.06.12, 11:20Відповідь на 5 від Дідух!

            Як мовиться, Біг відплате по заслузі. Маю на оці, не голову волосної ради, а справжніх злочинців II світової віјни: чекістів, енкавеесівців, есесівців, гестапівців тощо.

              75.08.12, 00:29

              На жаль, багато з них таки уникли покарання!!!

                85.08.12, 15:10Відповідь на 7 від Дідух!

                Не потрібно так переживати. Зверніть увагу, теперішня влада так само багато шкоди вчинила Україні, а українці мовчать на це. Бачите, це робиться в сьогодення, а то було давно і тому тих злочинців уже мајже не залишилося. Тож нехај відходять собі з миром. Карати треба нинішніх комуняк і насамперед реґіјоналів, що ведуть Україну в мајбутні негаразди.

                  98.08.12, 10:30

                  Повністю погоджуюсь з Вами, але вони теж увійдуть в небуття! ... і в небуття історичне, просто, на мою думку, і це ми повинні пережити! Ми ж пережили Радянську владу? І цих переживем!!! ... і все це буде набагато скоріше, а ніж вони думають!!!

                    109.08.12, 13:00Відповідь на 9 від Дідух!

                    Сподіваюся на це. Ваша блискуча точка зору додає оптимізму. Але спочатку треба переглянути законодавство про громадянство, і позбавити громад. тих, хто не складе іспита з української, основ Конституції, історії України, та мешкає меньше 5 років у Вкраїні. Іспит мають складати ті, що переселилися до України від 1921 року, а так само їхні нащадки. Особи без громад. не матимуть права голосувати на виборах та повинні проходити реєстрацію. Громадяни інших держав мають бути депортовані з України. Відтак за тих мавпунів з ПР нікому буде голосувати. Дивіться, там де ПР узурпувала владу, там повниј провал. Візьміть хоча б О. Блохіна на посту гол. тренера нац. фут. збірної, Г. Суркіса — през. ФФУ, С. Бубку — през. НОК України, Д. Табачника — т. з. мін. освіти і науки, молоді та спорту, В. Януковича…

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна