у каструлю складаю ось так:
на дно трошки води, щоб зразу не пригоріли, потім кабачки , цукор, сіль, цибулю, оцет , морква та олія
появляється сік з кабачків, то тоді все перемішую
часник додаю за 10 хвилин, але додаю зовсім трохи для смаку
Тільки користувачі, що мають VIP-акаунт, можуть приховувати блок з рекламою або ж, тільки в альбомах тих користувачів, які придбали собі VIP-акаунт, ви можете приховати цей блок.
Коментарі
trinks
128.07.22, 02:47
у салат з кабачків
зважую кабачки, моркву і цибулю вже очищеними
у каструлю складаю ось так:
на дно трошки води, щоб зразу не пригоріли, потім кабачки , цукор, сіль, цибулю, оцет , морква та олія
появляється сік з кабачків, то тоді все перемішую
часник додаю за 10 хвилин, але додаю зовсім трохи для смаку