Залізний шолом ІІІ ст. до Р.Х. з Карантинного шосе біля Керчі.
Дуже рідкісний і статусний. / україна, історія, зброя, шолом, реконструкція
Залізний шолом ІІІ ст. до Р.Х. з Карантинного шосе біля Керчі.
Дуже рідкісний і статусний.

Інформація

Коментарі

12.03.12, 07:19

    22.03.12, 08:43

    Просто неймовірно... Майстерно зроблено, особливо якщо зважати, що робилось ледь не голими руками... І - як на такий солідний вік - дуже добре зберігся!

      32.03.12, 11:44

      Я гадаю,що автор історик.Я б хотів спитати,як він дивиться на док.фільми Склярова,,,Запретные темы истории,, ,особливо про Древній Египет і Піденну Америку(інки).Там показували такі технологічні чудеса,що навіть теперішній техніці далеко,а тим древнім народам з їхніми ,,голими руками,, і бронзовими і камяними інструментами й поготів.Отже світ не розвивався від примітивного,а були якісь цикли з катастрофами високотехнологічних цивілізацій.А можливо то були пришельці,які людей підштовхули у розвитку.Раджу подивитись ці фільми.Оцінку того,яка техніка робила чудеса будівельної справи дають спеціалісти техніки,а не історики,які і цвяха не забють в дошку.

        Гість: R0mmel

        42.03.12, 12:46Відповідь на 3 від samosul

        раджу почитати: http://lurkmore.to/пирамидосрач посилання так і копіюєте в браузер, з кирилицею. Хоч ресурс і "несерйозний", але все дуже добре розкладено по поличкам. Щодо інківських "будівельних чудес", то є навіть відео точної реконструкції підгонки кладки каменя американцями.

          52.03.12, 16:10Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

          Тупо пояснює.Звідки у єгиптян дискові пили від 1,5 до 3 мм,які ріжуть граніт як масло.Теперішні пили найменше мають 3 см.Використовували надміцний сплав,невідомий дотепер науці.Я бачив фігурні вирізи в граніті на велику довжину,ідеально точні.Таке без машини неможливо зробити.Чи недокінчені поліровки камяних підлог,де чітко видно сліди дискових шліфувальних машин дуже великих розмірів.Там чітко показано камяні брили(з мяких порід) ручної роботи і машинної обробки(твердих порід каменю),які єгиптяни просто готові викоритовували.Як можна зробити отвір в граніті мідним сверлом-тупо і дебільно пояснено.Чітко показували крок сверла в граніті-він просто неймовірний(таких технологій немає).Цікаво за скільки кроків-обертів мідне серло просунеться хоч на 1 см в граніті.Кажу подивіться.

            62.03.12, 16:12Відповідь на 5 від samosul

            Попробуйте хоч поцарапати мякою міддю камінь.

              72.03.12, 18:49

                82.03.12, 21:20

                Грецький?