Я вибрав найгіршу цибулину, залишаючі кращі до весни, бо вони довше зберігаються. / репортаж, смачно, кулінарні рецепти, приготувати
Я вибрав найгіршу цибулину, залишаючі кращі до весни, бо вони довше зберігаються.

Інформація

  • Папка: Кулінарія (4 з 6)
  • Додана: 2.12.2011
  • Камера: Digital Camera 6MP-9FS
  • Дата зйомки: 2 грудня 2011, 0:52:54
Детальна інформація

Коментарі

12.12.11, 16:32

Можу дати пораду як зберегти без втрат цибулю до весни. Залиште її на дворі десь в сухому місці, що не продувається вітром, під навісом або на балконі. Заносьте до хати по мірі потреби по декілька штук. Вони повинні повільно розмерзнутися в не дуже теплому місці і їжте не здоровя За зиму жодна цибулина не проросте і не зогниє. Не хочете рискувати всім урожаєм спробуйте залишити два- три кілограми в пласмасовому відерку на вулиці. По крайній мірі я це дослідила чисто випадково і уже третій рік тримаю свій зимовий запас на морозі.