Дрібненько ріжеться, приблизно ось так. Але якщо Ви її поріжете на 4 або 8 скибочек та "зхрупаєте" під борщик, лікувальний ефект буде той самий. Але я надаю перевагу друбненько порізаній. Бо її можна з'їсти у найпростішому вигляді, присоливши та змастивши олійкою. Коли ж у вас є час-сили-натхнення, а я іх мав вранці, то можна вигадати щось і посмачніше. / репортаж, смачно, кулінарні рецепти, приготувати
Дрібненько ріжеться, приблизно ось так. Але якщо Ви її поріжете на 4 або 8 скибочек та "зхрупаєте" під борщик, лікувальний ефект буде той самий. Але я надаю перевагу друбненько порізаній. Бо її можна з'їсти у найпростішому вигляді, присоливши та змастивши олійкою. Коли ж у вас є час-сили-натхнення, а я іх мав вранці, то можна вигадати щось і посмачніше.

Інформація

  • Папка: Кулінарія (5 з 6)
  • Додана: 2.12.2011
  • Камера: Digital Camera 6MP-9FS
  • Дата зйомки: 2 грудня 2011, 0:56:01
Детальна інформація

Коментарі

12.12.11, 16:25

Ви гурман.На конкурсі кулінарів вам вартувало б дати першу грошову премію

    23.12.11, 01:13Відповідь на 1 від Горянка

    Ви гурман.На конкурсі кулінарів вам вартувало б дати першу грошову премію

      33.12.11, 04:55Відповідь на 1 від Горянка

      Ви гурман.На конкурсі кулінарів вам вартувало б дати першу грошову преміюТак, люблю розваги з чимось смачненьким!!!
      А от на конкурсі я би віддав перший приз гарненькій дівчинці, яка вміє докладно та дотепно розповідати про свої кулінарні досліди, та ще й супроводжує те все дуже досконалими фото, зробленими якоюсь мікрокамерою мобільного телефону.
      Ось її профіль: http://narod.i.ua/user/4258894/profile/
      погортайте блог, там кілька дотепних рецептіків. Раніше було набагато більше, але вона час від часу зносить під горячу руку "ген усе", а потім починає з початку клепати нові шедеври.

        43.12.11, 10:24Відповідь на 3 від Східняк

        "Першу грошову премію" необхідно дати для того щоб автор рецепту міг докупити ще щось до цибулі. А то вже занадто аскетично. А за посиланнячко дякую